(Tijdelijk) Een HR expert nodig?

Met jou en je team zetten we alles in wat het People & Culture vak te bieden heeft. We maken jullie cultuur concreet zodat jij je huidig talent behoudt en nieuw talent aantrekt. We helpen je je groei en innovatie te stimuleren terwijl je oog houdt op de uitvoering.

Aantrekken en behouden van de beste mensen

Samen met jou kijken we naar jouw groeistrategie en welke mensen je nu en in de toekomst nodig hebt om je doelstellingen te behalen. Als we dit weten, gaan we direct voor je aan de slag!

Leiderschap dat het team laat excelleren

Per fase van groei trainen en coachen wij je leiderschapsteam zodat zij weten hoe ze het beste uit hun team kunnen halen.

Cultuur dat leidt tot succes

Zorgen dat je weet waar je op kunt sturen in de verschillende groeifases. Met behoudt van een cultuur waar voortdurende ontwikkeling, excelleren en plezier leiden tot innovatie en succes. Dat is wat wij doen.

Deze klanten gingen je voor

WhiteVision
Wenneker
Madaga
De La Mar
Hpb
Mollie
De Zaak
Fabrique

Het verhaal van Wendy van Ierschot

Mijn eerste baan was bij Shell, een droomwerkgever in die tijd. Ik dacht dat ik ging werken met de beste mensen in een omgeving waar leren voorop staat. Maar de werkelijkheid was anders dan ik dacht. Na bijna 7 jaar nam ik mijn ontslag. Het grote bedrijfsleven was gewoonweg niks voor mij. Te stroperig, te politiek, te weinig echt inhoudelijk gefocust, gericht op innovatie, samenwerken en de wereld écht beter maken.

In 2002 startte ik mijn eigen bedrijf. Ik vond het belangrijk om een bedrijf te hebben met mensen waar ik ook mee aan een kerstdiner wil zitten. Ik wilde de goede dingen doen en de Ferrari aan oplossingen op People & Culture gebied naar het MKB brengen. Energiek en positief, geen regels en gedoe. Anders had ik “net zo goed bij Shell kunnen blijven”. Een corporate kan zich veel veroorloven. Dat wilde ik ook beschikbaar maken voor kleinere bedrijven die de motor zijn van innovatie en onze economie. Dit is wat ik nog steeds nastreef. Niet meer alleen, maar met  3 bv's in verschillende regio's. Met mensen die deze passie delen en iets beter willen maken in de wereld. De Ferrari blijft symbool staan voor de kwaliteit die we leveren en rood is en blijft onze kleur. Alhoewel we als B Corp natuurlijk wel véél duurzamer zijn dan Ferrari.

In 2023 schreef ik de lessen die ik heb geleerd bij het bouwen aan mijn eigen bedrijf als bij het werken voor meer dan 200 scale-ups op in mijn boek Scaleups & downs.

Het verhaal van Wendy van Ierschot

Mijn eerste baan was bij Shell, een droom werkgever in die tijd. Ik dacht dat ik ging werken met de beste mensen in een omgeving waar leren voorop staat. Maar de werkelijkheid was anders dan ik dacht. Hoewel ik zeker weet, ook al nam ik na bijna 7 jaar ontslag, dat Shell een topwerkgever is als je bij een groot bedrijf wilt werken. Het grote bedrijfsleven was gewoonweg niks voor mij. Te stroperig, te veel politiek, te weinig echt inhoudelijk gefocust, te weinig gericht op innovatie, samenwerken en de wereld écht beter maken.

In 2002 startte ik mijn eigen bedrijf. Ik vond het belangrijk om een leuk bedrijf te hebben, met leuke mensen waar ik ook mee aan een kerstdiner wil zitten. Ik wilde bezig zijn met de goede dingen doen. Jarenlang is dat mijn motivatie voor mijn bedrijf geweest. De Ferrari aan oplossingen op People & Culture gebied naar het MKB brengen. Energiek en positief aan de slag, geen regels en gedoe. Anders had ik “net zo goed bij Shell kunnen blijven”.  Een corporate kan zich veel veroorloven. Dat wilde ik beschikbaar maken voor kleinere bedrijven die de motor zijn van innovatie en onze economie. Dat was mijn doel en dit is wat we nog steeds doen. Niet meer alleen, maar met meer dan 40 mensen verdeeld over 3 regio's. Mensen die allemaal deze passie met mij delen en met ons werk iets beter willen maken in de wereld. De Ferrari blijft symbool staan voor de kwaliteit die we leveren en rood is en blijft onze kleur, alhoewel we als B Corp natuurlijk wel véél duurzamer zijn dan Ferrari.

Lees verder

Scale Up Growth Scan

Direct inzicht in wat jij kunt doen om je organisatie klaar te maken voor groei? Start hier onze gratis growth scan!

Start de Growth Scan