Over VIE People

Wij weten wat het meest effectief is in elke fase van groei voor jouw bedrijf. Na 20 jaar ervaring met meer dan 500 scale-ups en het doen van goed onderzoek, herkennen we patronen. Daar kan jij je voordeel mee doen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, als ondernemer heb je het al druk genoeg. Laat ons je HR-sparringpartner zijn, zodat jij je je kunt focussen op het ondernemerschap.

Doen wat werkt

Verspil geen tijd aan nice to have elementen voor cultuur en organisatie. Doe wat je moet doen om verder te komen en om mensen te inspireren zichzelf 100% in te zetten. Zodat ze kunnen en willen meewerken aan groei betere producten en diensten voor je klanten.

Houd focus op wat moet en doe dat echt goed. Wil je dat? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Ons Fundament

HR-tech

We maken gebruik van HR tech tools om het werk sneller, efficiënter en beter te doen. Wil je een idee krijgen over wat HR tech tools zijn? Kijk dan eens op hrtech.community waar we inzicht geven in welke tools in welke fase van groei helpen.

Ga naar hrtech.community

Een heel team, met één gezicht

Jouw People Partner werkt samen met een team van ruim 50 People & Culture experts, ieder met een eigen expertise. Leren en groei staat bij VIE People als B Corp centraal. We werken continu aan het verbeteren van onze producten en dienstverlening, delen best practices en nieuwe (wetenschappelijke) inzichten en HR tech tools. Je  People Partner brengt deze kennis mee in jouw organisatie.

Scale-up Journey

Iedere scale-up komt dezelfde groeibarrières tegen. Hoe weet je wanneer je deze tegenkomt en wat prioriteit heeft op dat moment? Bij het bouwen van een huis begin je ook niet met het dak maar bij de fundering. Daarna bouw je per verdieping op. De fundering voor People & Culture is je aannamebeleid. Wie neem je aan, waarom en waarvoor? Daarna bouw je alles op, stap voor stap en per fase. Voor deze opbouw hebben we een unieke en gevalideerde volgorde die we graag met je bespreken

Hoe werken we bij VIE People

Wij staan met meer dan 50 People Partners voor je klaar en gaan graag met je in gesprek om te kijken wat jij nodig hebt. We starten met een HR Kick off. Dit is een nulmeting om te zien waar je staat, wat je op orde hebt en waar je in de huidige groeifase op kunt verbeteren. We kijken ook wat de prioriteiten zijn voor de komende maanden. Samen bepalen we welk abonnement het beste past en gaan direct aan de slag. Je hebt één aanspreekpunt die de expertise van alle collega's in kan roepen om jou het beste te ontzorgen.  Neem contact met ons op en wij helpen je naar de volgende fase van groei.

Lees verder

Sustainable Development goals

Wij committeren ons aan deze Sustainable Development Goals en helpen zo om de wereld een beetje beter te maken

De impact van een Benefit Corporation

Een bedrijf leiden dat de wereld verwoest, kan echt niet meer, vinden wij.  Met onze B corp certificering garanderen we dat wat we doen ook echt duurzaam is. Fijn voor ons om te weten dat ons werk ertoe doet, fijn voor jou om te weten dat we niet alleen financiële waarde, maar ook waarde voor mens en milieu nastreven. Wat ons betreft onmisbaar voor een wereld die leefbaar blijft.

Onze klanten

Jij hebt een goed idee dat aanslaat in de markt en klaar is voor de volgende fase van groei. Wij werken voor snelgroeiende bedrijven die weten dat aandacht voor de mensen en excelleren nodig is, als zij deze groei willen realiseren.

Onze impact

Wij helpen scale-ups sneller groeien met behoud van de innovatieve scale-up cultuur. Wij helpen jou als ondernemer samen met je team jullie groeibarrières te doorbreken. Dit doen wij door het juiste te doen, op het juiste moment, met onze verschillende producten en diensten. Zodat jij samen met je mensen je impact kunt vergroten en een bijdrage levert aan een betere wereld.  “Inspiring Growth” is niet voor niets onze “why”. Dit is waar wij in geloven.

De kracht van onze mensen en onze kernwaarden

Bij VIE People zijn we goed in wat we doen. We geloven in gelijkheid en inclusiviteit en we omarmen onze verschillen. Elke dag willen we weer beter worden in ons vak. Oprecht direct, samen doen en beter maken zijn dan ook onze kernwaarden.

Lees onze gedragsregels

Onze leveranciers

Onze leveranciers zijn eerlijke mensen die hard werken en zoveel mogelijk lokaal produceren en leveren. We willen samenwerken met leveranciers die net als wij de wereld een stukje beter willen maken.

1% pledge

De 1% pledge is een wereldwijde beweging die ons op het lijf is geschreven. Wij  doneren 1% van onze winst aan goede doelen en geven onze mensen de mogelijkheid om 1% van hun tijd te besteden aan vrijwilligerswerk.

B Corp - Impact maken met het bedrijfsleven

Als bedrijf kunnen we écht een bijdrage leveren omdat we vandaag kunnen besluiten dat we het anders gaan doen. We gebruiken deze kracht om samen met andere B Corps en via onze klanten aan een gezamenlijke doel te werken; een betere wereld voor iedereen.

Ontwikkelingen VIE People

Ontdek onze ontwikkelingen door de jaren heen. We zijn 
inmiddels 20 jaar onderweg!

Geschiedenis

Strategic Partnerships

Voor onze klanten creëren we het beste scale-up netwerk en delen we best practices

NL Groeit
ScaleUp Company