Wereldkampioen growth hacken door 10x denken

Werkprofessor

February 20, 2023

Wereldkampioen growth hacken door 10x denken

Werkprofessor

February 20, 2023

Wereldkampioen growth hacken door 10x denken

Werkprofessor

February 20, 2023

Wereldkampioen growth hacken door 10x denken

Werkprofessor

February 20, 2023

We praten regelmatig met ondernemers over hun succesformule. Dit toetsen we tegen recent wetenschappelijke inzichten. Hebben zij ook gedaan wat de wetenschap aantoont als een succesmethode? Vandaag spreken we Bart Snijders, founder van Sprints & Sneakers. Sprints & Sneakers is een b.corp gecertificeerd growth hacking agency. Wat dat inhoudt horen we uiteraard later. Afgelopen jaar was hij het snelst groeiende bedrijf van West-Nederland volgens de FD gazellen. Hij is tijdens Covid gegroeid van 6 naar 50 werknemers. Gebruikt Grant Cardones 10x rule en legt dezelfde ambitie die hij heeft voor klanten ook neer in zijn eigen bedrijf.

Topsport
Bart beschouwd ondernemen echt als topsport. Samen met zijn team wil hij het liefst wereldkampioen worden in zijn branche. “Wij willen de beste en de grootste zijn in wat wij doen. Maar vooral de meeste waarde creëren. Vaak wordt waarde gezien als iets wat kan worden gemeten in geld, maar wij vinden dat het naast geld ook over de wereld en mensen moet gaan.”

Maar hoe zorg je ervoor dat jij als ondernemer samen met jouw team wereldkampioen wordt? Een van de belangrijkste dingen als je wil presteren als leider, is goed zorgen voor jezelf en dat doet Bart! “In het vliegtuig zeggen ze niet voor niets zet eerst je eigen zuurstofmasker op voordat je een ander helpt. Ik neem het zorgen voor jezelf heel serieus. Ik heb een ring die de data van mijn slaap bijhoudt. Ik heb dna thuis liggen waar ik kan zien welk eten ik het beste kan nemen voor top performance en ik heb zowel fysiek, emotioneel als spiritueel geïnvesteerd.”

Wereldkampioen
Naast het feit dat Bart goed voor zichzelf zorgt, heeft hij veel aandacht voor het team. Hij ziet zichzelf als coach en werkt daarom met een cellenstructuur. In een diagram zou hij zichzelf nooit boven de rest zetten, maar staat hij naast zijn werknemers. Toch gelooft hij niet in een zelfsturend team.

Benieuwd naar de werkwijze van Bart en welke tips de ondernemer voor jou heeft om wereldkampioen te worden in jouw branche? Luister dan de nieuwste aflevering van de Werkprofessor Podcast.

Links

Meer over Sprints & Sneakers

Aflevering met Remy Gieling

Aflevering met Sha Sohii

Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Bouw de best presterende teams op basis van objectieve HR data

Een goed uitgevoerde datagedreven HR aanpak geeft grip op de ontwikkeling en het welzijn van je mensen, én zorgt voor duidelijkheid en transparantie. Maar waar begin je en hoe zorg je voor borging binnen je organisatie?

Datagedreven HR

Bedankt

Bedankt voor je interesse, hier kan je jouw whitepaper downloaden.

Datagedreven HR

Download PDF
Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later opnieuw of stuur een mailtje naar: info@viepeople.com

Leer ons kennen

Wij weten wat het meest effectief is in elke fase van groei voor jouw bedrijf. Leer meer over ons en onze aanpak.

Meer over VIE

Onze host van onze Podcast: Wendy van Ierschot

We weten zoveel over menselijk gedrag, maar we gebruiken deze kennis nauwelijks tijdens ons werk. Dit is een gemiste kans. In De Werkprofessor, gemaakt door BNR & Wendy van Ierschot, wordt recent wetenschappelijk onderzoek naar meselijk gedrag besproken in een levendige dialoog met de expert & een ondernemer.

Luister alle aflveringen