Een onmogelijke werkelijkheid

Werkprofessor

October 24, 2022

Een onmogelijke werkelijkheid

Werkprofessor

October 24, 2022

Een onmogelijke werkelijkheid

Werkprofessor

October 24, 2022

De makelaarswereld lijkt een vrij stabiele markt met weinig vernieuwing. Hoe word je, in een stabiele markt, de marktleider in kantoorautomatisering software voor makelaars?

Iedere dag maken 19.000 makelaars en vastgoedprofessionals actief gebruik van het CRM systeem van Realworks. Wat was de sleutel tot succes voor Sha Sohi, CEO van Realworks?

Sha Sohi is CEO van Realworks. Realworks is een jonge, dynamische organisatie met tech-oplossingen voor makelaarskantoren. Al 80% van de Nederlandse makelaars maakt gebruik van de producten en diensten van Realworks. Sinds 2004 zijn wij het eerste online CRM voor makelaars in Nederland en zijn uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele partner met naast ons CRM, een mobiele app en klantenportaal Move.nl met transparant biedlogboek binnen handbereik.

De reis binnen Realworks

In 2015 nam Sha het stokje over van zijn voorganger. Sindsdien heeft Realworks een gigantische reis afgelegd. Van een oldschool software huis waarin de directie bestond uit een persoon naar een tech organisatie met mooie cijfers. Realworks is gegroeid van 40 naar 100 medewerkers, van 0 vrouwen naar 21 vrouwen en van 1 nationaliteit naar 21 nationaliteiten. “Het mooiste wat we hebben gedaan is van 9 managers naar 0 managers gegaan. We hebben ervoor gezorgd dat de 14 teams die we nu hebben, volledig zelfsturend zijn.” aldus de CEO van Realworks.

Benieuwd hoe Sha het voor elkaar heeft gekregen om zo’n groei door te maken met zijn bedrijf? En daarnaast 14 volledig zelfsturende teams op te zetten? Luister dan de nieuwste aflevering van de Werkprofessor.

Links

Meer over Sha Sohi & Realworks

Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op https://www.linkedin.com/company/viepeople/.

Bedankt

Bedankt voor je interesse, hier kan je jouw whitepaper downloaden.

Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later opnieuw of stuur een mailtje naar: info@viepeople.com

Leer ons kennen

Wij weten wat het meest effectief is in elke fase van groei voor jouw bedrijf. Leer meer over ons en onze aanpak.

Meer over VIE

Onze host van onze Podcast: Wendy van Ierschot

We weten zoveel over menselijk gedrag, maar we gebruiken deze kennis nauwelijks tijdens ons werk. Dit is een gemiste kans. In De Werkprofessor, gemaakt door BNR & Wendy van Ierschot, wordt recent wetenschappelijk onderzoek naar meselijk gedrag besproken in een levendige dialoog met de expert & een ondernemer.

Luister alle aflveringen