Work smart, play smart

Werkprofessor

June 7, 2021

Work smart, play smart

Werkprofessor

June 7, 2021

Work smart, play smart

Work smart, play smart

Werkprofessor

June 7, 2021

Wie kent het niet? Je hebt het altijd ‘druk’ en staat constant aan. Daarnaast worden wij ook nog eens van alle kanten overspoeld door informatie. Het resultaat; wij zijn gemakkelijk afgeleid en verliezen ons doel uit ogen. Work smart, play smart, het nieuwe boek van Hidde de Vries, oprichter van de Recharge Company gaat over hoe we slimmer werken en zeker niet harder. In deze podcast hebben wij het over hoe je hiermee om kan gaan, de invloed van je mindset, energiemanagement en het rechargen.

The future state

Weet jij waar je naartoe wil groeien en welk doel je voor ogen hebt? Volgens Hidde gaat de future state om het “weten wat je wil bereiken en waarom dat belangrijk is”. Hidde de Vries richtte het trainingsbureau The Recharge Company op en bedacht daarmee het Rechargeprogramma, dat je helpt om voor effectieve routines te creëren die je helpen om je persoonlijke doelen te behalen.

Het Recharge model

Pas geleden schreef hij het boek ‘Work smart, play smart’ met als doel mensen bewust te maken van de hedendaagse werkdruk en een brug te slaan tussen wellbeing en vitaliteit. “Hoe zit jij het lekkerst in je vel en hoe presteer je het beste?” staan hierbij centraal. Ik hoor je denken ‘het zoveelste boek met dezelfde inzichten?’, toch niet! Hidde vertelt: “Heel veel dingen weet je wel maar doe je niet veel mee. Als je echt verandering wil maken, moet je er continue mee aan de slag gaan.” Hij ontwikkelde het Recharge model waarin je jezelf traint om in vijf dagen een stap terug te zetten.

Luister de podcast en kom er in deze aflevering van de Werkprofessor achter hoe jij concreet stappen kan zetten richting jouw doelen!

Links
Het boek van Hidde: Work smart, play smart

Informatie over The Recharge Company


Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op https://www.linkedin.com/company/viepeople/.


Bouw de best presterende teams op basis van objectieve HR data

Een goed uitgevoerde datagedreven HR aanpak geeft grip op de ontwikkeling en het welzijn van je mensen, én zorgt voor duidelijkheid en transparantie. Maar waar begin je en hoe zorg je voor borging binnen je organisatie?

Datagedreven HR

Bedankt

Bedankt voor je interesse, hier kan je jouw whitepaper downloaden.

Datagedreven HR

Download PDF
Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later opnieuw of stuur een mailtje naar: info@viepeople.com

Leer ons kennen

Wij weten wat het meest effectief is in elke fase van groei voor jouw bedrijf. Leer meer over ons en onze aanpak.

Meer over VIE

Onze host van onze Podcast: Wendy van Ierschot

We weten zoveel over menselijk gedrag, maar we gebruiken deze kennis nauwelijks tijdens ons werk. Dit is een gemiste kans. In De Werkprofessor, gemaakt door BNR & Wendy van Ierschot, wordt recent wetenschappelijk onderzoek naar meselijk gedrag besproken in een levendige dialoog met de expert & een ondernemer.

Luister alle aflveringen