Opdrachtgever tevreden?

Werkprofessor

June 14, 2021

Opdrachtgever tevreden?

Werkprofessor

June 14, 2021

Opdrachtgever tevreden?

Werkprofessor

June 14, 2021

Als leidinggevende kom je vaak voor interessante uitdagingen te staan. Miscommunicatie tussen teamleden, zeurende opdrachtgevers of een van je medewerkers uit je team die ruzie heeft met een klant. Maarten van Os en Jan Willem van den Brink schreven het boek ‘Opdrachtgever tevreden’, waarin wordt uitgelegd hoe jij als ondernemer deze problemen kan voorkomen. Hoe zorg jij ervoor dat de klant tevreden is en blijft en dat je medewerkers met de opdrachtgever door een deur kunnen?

Maarten van Os en Jan Willem van den Brink zetten samen het bedrijf Dreamfactory op waarmee zij de focus leggen op het ontwikkelen van professionals. Zij schreven de boeken ‘Opdrachtgevers gezocht’ en ‘Opdrachtgever tevreden’, daarnaast schreven ze ‘Collega gezocht’ en werken ze aan een boek voor leidinggevenden.

De boodschap van het boek

Jan Willem vertelt: “Probeer de opdrachtgever tevreden te houden maar pak dit slim aan”, met andere woorden doe niet meer dan is afgesproken en hou je doel voor ogen. In deze aflevering vertelt Jan Willem aan de hand van IMI, over de drie redenen waarom men geneigd is te veel te doen voor een opdrachtgever of klant en waarom mensen het zo lastig vinden om zich aan de gemaakte afspraken te houden.

Hoe te implementeren in een bedrijf?

'Opdrachtgever tevreden' raakt verschillende onderwerpen als; zorgen dat de opdrachtgever zijn verantwoordelijkheid neemt, adviezen overbrengen, omgaan met slechte samenwerkingen, relaties onderhouden et cetera. Het boek biedt praktische handvatten voor de ondernemer van nu om met meer resultaat, plezier en vertrouwen samen te werken met hun opdrachtgevers. Benieuwd hoe jij als ondernemer deze dingen kan toepassen en implementeren? Jan Willem en Maarten van Os vertellen het in deze aflevering van de Werkprofessor!


Links
Het boek: opdrachtgever tevreden

Andere boeken: opdrachtgever gezocht & collega gezocht

Meer over de Dreamfactory

Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op https://www.linkedin.com/company/viepeople/.


Bedankt

Bedankt voor je interesse, hier kan je jouw whitepaper downloaden.

Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later opnieuw of stuur een mailtje naar: info@viepeople.com

Leer ons kennen

Wij weten wat het meest effectief is in elke fase van groei voor jouw bedrijf. Leer meer over ons en onze aanpak.

Meer over VIE

Onze host van onze Podcast: Wendy van Ierschot

We weten zoveel over menselijk gedrag, maar we gebruiken deze kennis nauwelijks tijdens ons werk. Dit is een gemiste kans. In De Werkprofessor, gemaakt door BNR & Wendy van Ierschot, wordt recent wetenschappelijk onderzoek naar meselijk gedrag besproken in een levendige dialoog met de expert & een ondernemer.

Luister alle aflveringen