Non-verbale gedrag strategieën leren lezen

Werkprofessor

November 8, 2021

Non-verbale gedrag strategieën leren lezen

Werkprofessor

November 8, 2021

Non-verbale gedrag strategieën leren lezen

Werkprofessor

November 8, 2021

Non-verbaal profileren, wat is dat en waar komt het vandaan? En misschien nog wel interessanter hoe herken ik bepaalde gedragingen? Expert An Gaiser weet hier wel raad mee.

Wie is An Gaiser? An Gaiser werkte bij de reclassering en de AIVD, ze deelt haar expertise met de rechtbank, geeft trainingen over het interpreteren van gezichtsuitdrukkingen en het inschatten van risico’s van gedrag.  

Gezichtsuitdrukkingen observeren

Hoe vaak sta jij stil bij jouw gezichtsuitdrukking? Niet vaak toch? Volgens An Gaiser geef je meer prijs dan jezelf misschien wilt. 

“Je laat door je gezichtsuitdrukkingen motieven en drijfveren zien, maar ook je interactie behoeftes. Dus door naar het gezicht te gaan kijken en de gezichtsuitdrukkingen daadwerkelijk te gaan meten, kom je meer achter het gedrag en kan je het voorspelbaar maken”. Op basis hiervan kan men je andere vragen stellen of anders reageren. 

Herkennen non-verbaal gedrag

Hoe herken je de verschillende trekjes die mensen hebben? Hierover heeft An Gaiser haar eigen ideeën.  Als voorbeeld wordt een sollicitatieproces benoemd. In plaats van een assessment af te nemen, laat mensen een video over zichzelf maken. Onder andere deze tips worden besproken in de nieuwe episode van de Werkprofessor. 

Shownotes

Meer weten over An Gaiser en haar werk? 


Bedankt

Bedankt voor je interesse, hier kan je jouw whitepaper downloaden.

Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later opnieuw of stuur een mailtje naar: info@viepeople.com

Leer ons kennen

Wij weten wat het meest effectief is in elke fase van groei voor jouw bedrijf. Leer meer over ons en onze aanpak.

Meer over VIE

Onze host van onze Podcast: Wendy van Ierschot

We weten zoveel over menselijk gedrag, maar we gebruiken deze kennis nauwelijks tijdens ons werk. Dit is een gemiste kans. In De Werkprofessor, gemaakt door BNR & Wendy van Ierschot, wordt recent wetenschappelijk onderzoek naar meselijk gedrag besproken in een levendige dialoog met de expert & een ondernemer.

Luister alle aflveringen