Kom succesvol de scale-up fase door dankzij de Turbo formule

Werkprofessor

April 24, 2023

Kom succesvol de scale-up fase door dankzij de Turbo formule

Werkprofessor

April 24, 2023

Kom succesvol de scale-up fase door dankzij de Turbo formule

Werkprofessor

April 24, 2023

Wie is er niet naar op zoek: de formule om je bedrijf echt te laten groeien. Dan hebben we het niet over de gebruikelijke procentjes per jaar, maar exponentiële groei. Verne Harnish bedacht de methode ‘scaling up’, er bestaat een vergelijkbaar systeem van Gino Wickman met zijn Entrepreneurial Operating System (EOS). Sander Klos, de man achter de groei van IENS, Back Base en vele andere successen schreef het boek Turbo winst, zet de turbo op je bedrijfsgroei met 45 superslimme interventies. Al meer dan 1000 ondernemers zijn door zijn scale-up bootcamp gegaan.

Sander Klos is de bedenker van de Business Accelerator, een unieke groeimethode die je bedrijf een enorme boost geeft door het systematisch en gedigitaliseerd realiseren van een hogere omzet, met meer winst en een enorme toename in bedrijfswaarde. Sander is behalve investeerder en marketing consultant ook een veelgevraagd spreker.

De basis
In de jaren 90 richtte Sander Klos zijn eerste bedrijf op. Hij ziet een bedrijf als een verzameling van processen, data en algoritmes. “Ik begon mij al snel te interesseren: wat maakt een bedrijf nu snel aan het groeien? Wat zijn die processen, welke algoritmes werken en wat is de uiteindelijke systematisering die je nodig hebt om die groei te verankeren?”. Dat is in het kort de basis van zijn boek ‘Turbo winst’.

Micro strategieën

Het eerste bedrijf van Sander groeide als kool. Hij merkte dat er bepaalde succesvolle ingrediënten waren die fantastisch werkten. Nadat hij zijn eerste bedrijf met succes had verkocht, startte hij zijn tweede avontuur als ondernemer. “Ik haalde de succesvolle ingrediënten weer van stal en begon ze opnieuw toe te passen. Wel in een ander kader. In de loop der jaren voegde ik weer nieuwe succesvolle ingrediënten toe. Een soort arsenaal aan verschillende elementen die later de micro strategieën zijn gaan heten.”

Kom er achter wat deze groeiformule is en hoe jij deze kan toepassen op jouw onderneming.

Links

Meer over Sander Klos

Bestel hier het boek ‘Turbo winst’

Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op https://www.linkedin.com/company/viepeople/.

Bouw samen aan succes: groei de business én je team

Download de whitepaper Scale-ups & Downs:

  • Leer van andere scale-ups over de 3 belangrijkste dynamieken,
  • Herken je eigen groeibarrières
  • Doe je eigen groei assessment
Fases whitepapers

Bedankt

Bedankt voor je interesse, hier kan je jouw whitepaper downloaden.

Fase 1 - 0 tot 10 medewerkers

Download PDF

Fase 2 - 10 tot 25 medewerkers

Download PDF

Fase 3 - 25 tot 60 medewerkers

Download PDF

Fase 4 - 60 tot 100 medewerkers

Download PDF
Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later opnieuw of stuur een mailtje naar: info@viepeople.com

Leer ons kennen

Wij weten wat het meest effectief is in elke fase van groei voor jouw bedrijf. Leer meer over ons en onze aanpak.

Meer over VIE

Onze host van onze Podcast: Wendy van Ierschot

We weten zoveel over menselijk gedrag, maar we gebruiken deze kennis nauwelijks tijdens ons werk. Dit is een gemiste kans. In De Werkprofessor, gemaakt door BNR & Wendy van Ierschot, wordt recent wetenschappelijk onderzoek naar meselijk gedrag besproken in een levendige dialoog met de expert & een ondernemer.

Luister alle aflveringen