Design things that make sense

Werkprofessor

May 25, 2021

Design things that make sense

Werkprofessor

May 25, 2021

Design things that make sense

Design things that make sense

Werkprofessor

May 25, 2021

Technologische innovaties die goed werken en een grote impact maken zijn gemakkelijk te herkennen maar heel uitdagend om te creëren. Het is al een hele uitdaging op zich om met briljante ideeën te komen, maar de vertaalslag maken naar een succesvolle product blijkt een nog grotere uitdaging. Prof. ir. Deborah Nas. vertelt ons in deze episode van de podcast over de Tech innovators Guide die ze schreef.

Deborah werkt als professor in strategic design for Technology-based innovation aan de TU Delft en werkt daarnaast samen met grote bedrijven en startups aan innovaties. Recentelijk schreef zij het boek: Design things that make sense: Tech. innovators Guide

Betere tech producten

Deborah hield zich al een tijdje al bezig met de ultieme samenwerking tussen de wetenschap en het bedrijfsleven. Voorbeelden van producten waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën zijn de slimme thermostaat, elektrische voertuigen, apps met artificial intelligence en volledige smart home oplossingen. Met haar pas uitgebrachte boek wil zij innovatieteams helpen om betere tech producten zoals deze te ontwikkelen.

Innovaties in de praktijk

Voor zowel start-ups die kampen met beperkte middelen als scale-ups die zijn middelen heel doordacht in moet zetten, zijn er veel uitdagingen op het gebied van technologische innovaties. Ben jij benieuwd hoe jij deze nieuwe technologieën in kan zetten, wat innovatieteams nu gebruiken, waarom technologiegedreven innovatie zo lastig is en hoe jij de vertaalslag maakt naar klantgerichte innovatie die begrijpelijk is voor iedereen? Luister naar deze aflevering van de Werkprofessor waarin Prof. ir. Deborah Nas antwoord geeft op deze vragen en maak kans om dit inspirerende boek te winnen!

Links

Meer over Deborah Nas

Het boek “Design things that make sense”

 

Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com 

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op LinkedIn.


Een sterk werkgeversmerk is een magneet voor toptalent, maar hoe bouw je dat merk?

Hoe komt het dat het ene bedrijf binnen no time vacatures vervuld, terwijl het andere bedrijf moet trekken aan iedere sollicitant die een beetje geïnteresseerd is?

Employer Branding

Bedankt

Bedankt voor je interesse, hier kan je jouw whitepaper downloaden.

Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later opnieuw of stuur een mailtje naar: info@viepeople.com

Leer ons kennen

Wij weten wat het meest effectief is in elke fase van groei voor jouw bedrijf. Leer meer over ons en onze aanpak.

Meer over VIE

Onze host van onze Podcast: Wendy van Ierschot

We weten zoveel over menselijk gedrag, maar we gebruiken deze kennis nauwelijks tijdens ons werk. Dit is een gemiste kans. In De Werkprofessor, gemaakt door BNR & Wendy van Ierschot, wordt recent wetenschappelijk onderzoek naar meselijk gedrag besproken in een levendige dialoog met de expert & een ondernemer.

Luister alle aflveringen