De vijf sleutels tot meer omzet via streetsmart sales

Werkprofessor

September 28, 2020

De vijf sleutels tot meer omzet via streetsmart sales

Werkprofessor

September 28, 2020

De vijf sleutels tot meer omzet via streetsmart sales

Werkprofessor

September 28, 2020

Sales expert Ronald Bogaerds heeft er uitgebreid onderzoek naar gedaan: er zijn vijf sleutels die je sales aanzienlijk kunnen verbeteren. Het vergroten van de omzet is juist nu, in corona tijd, een grote uitdaging. Maak gebruik van de kennis van Ronald en wordt streetsmart in sales.

“De telefoon wordt gewoon niet vaak genoeg meer opgepakt” geeft Ronald als grootste reden waarom sales vaak stroef verloopt binnen bedrijven. Hij is eigenaar en founder van de Sales Academy en schreef het boek street smart sales. Een van de voornaamste zaken die Ronald opvalt is dat veel sales medewerkers te weinig bellen. Zelfs bij grote deals voelen veel sales medewerkers meer voor mailen, terwijl bellen bewezen effectiever en meer gewaardeerd is.


Het pareto-effect

Ook binnen sales is het pareto-effect geldig: 80% van het resultaat wordt geboekt door 20% van de medewerkers. De succesvolle sales-medewerkers kenmerken zich allemaal door een specifieke werkwijze: een uitgebreide en gedetailleerde planning, als je over een maand iets wilt verkopen zul je deze week tien gesprekken moeten opstarten. Dat vergt een vergaande en goed uitgedachte planning. 


Meer omzet genereren

Een succesvolle sales-medewerker zal zorgen voor meer omzet in het bedrijf. Ronald Bogaerds beschrijft vijf sleutels tot dit succes. Van klantbehoefte en het in tweeën hakken van het salesgesprek tot het kwantificeren van je verkoopverhaal; in de podcast licht hij het allemaal toe. 


Links

Meer over Ronald Bogaerds

https://www.ronaldbogaerds.nl/

Het nieuwe boek van Ronald Bogaerds: street smart sales

https://www.haystack.nl/boeken/item/street-smart-sales


Contact

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Bedankt

Bedankt voor je interesse, hier kan je jouw whitepaper downloaden.

Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later opnieuw of stuur een mailtje naar: info@viepeople.com

Leer ons kennen

Wij weten wat het meest effectief is in elke fase van groei voor jouw bedrijf. Leer meer over ons en onze aanpak.

Meer over VIE

Onze host van onze Podcast: Wendy van Ierschot

We weten zoveel over menselijk gedrag, maar we gebruiken deze kennis nauwelijks tijdens ons werk. Dit is een gemiste kans. In De Werkprofessor, gemaakt door BNR & Wendy van Ierschot, wordt recent wetenschappelijk onderzoek naar meselijk gedrag besproken in een levendige dialoog met de expert & een ondernemer.

Luister alle aflveringen