Breng je organisatie naar een volgend level met topsportmentaliteit

Werkprofessor

May 8, 2023

Breng je organisatie naar een volgend level met topsportmentaliteit

Werkprofessor

May 8, 2023

Breng je organisatie naar een volgend level met topsportmentaliteit

Werkprofessor

May 8, 2023

Breng je organisatie naar een volgend level met topsportmentaliteit

Werkprofessor

May 8, 2023

Ben je ambitieus en wil jij de olympisch kampioen op jouw werkvloer worden? In mijn boek Scale-ups & Downs beschrijf ik het belang van winnaars in de organisatie. Jouw droomdoelen behalen dat gaat niet zonder slag of stoot. Daar weet onze gast van vandaag bij de Werkprofessor, ex-topsporter Pauline Mulder alles van. Zij heeft op top niveau getennist en ook haar dochter begeleid naar de top in Nederland. Ze schreef het boek ‘Ace - Bereik je droomdoelen met een topsportmentaliteit’.

Pauline Mulder, ex-topsporter (tennis) en succesvol ondernemer, heeft een ongekende drang om iedere wedstrijd te winnen. Zij weet als geen ander wat het betekent om onder druk te presteren. Haar vechtlust en topsportmentaliteit hebben haar ver gebracht. Haar droom doel is om anderen te empoweren naar hun beste zelf.

Topsportmentaliteit
Ondernemen met een topsportmentaliteit, waarom moet iedere ondernemer dit in zich hebben? Volgens Pauline is dat een voorwaarde voor succes. “Een bedrijf groot maken is topsport. Daar moet je alles voor doen, alles voor laten. Je gaat voor het hoogst haalbare. Je moet geloven dat het kan en ruggengraat tonen juist als het moeilijk wordt. ” Herkenbaar?

Maar wat is een topsportmentaliteit dan precies? Wat moet je ontwikkelen om die ruggengraat te krijgen? “Die ruggengraat krijg je wanneer je weet wat jouw kernwaarden zijn. En wat je moraal is, waar je voor staat. Daarmee kun je je eigen grenzen aangeven. Zeker op hoog niveau, dan moet je echt weten waar je voor staat.”

Benieuwd wanneer je als ondernemer nu echt profijt hebt van een topsportmentaliteit? Luister dan de nieuwste aflevering van de Werkprofessor Podcast!

Links

Meer over Pauline

Koop hier haar boek

Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op https://www.linkedin.com/company/viepeople/.

Bedankt

Bedankt voor je interesse, hier kan je jouw whitepaper downloaden.

Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later opnieuw of stuur een mailtje naar: info@viepeople.com

Leer ons kennen

Wij weten wat het meest effectief is in elke fase van groei voor jouw bedrijf. Leer meer over ons en onze aanpak.

Meer over VIE

Onze host van onze Podcast: Wendy van Ierschot

We weten zoveel over menselijk gedrag, maar we gebruiken deze kennis nauwelijks tijdens ons werk. Dit is een gemiste kans. In De Werkprofessor, gemaakt door BNR & Wendy van Ierschot, wordt recent wetenschappelijk onderzoek naar meselijk gedrag besproken in een levendige dialoog met de expert & een ondernemer.

Luister alle aflveringen