Corona Downloads

Download our FAQ & NOW FUND INFORMATION

Corona Downloads

Download our FAQ about what and how to communicate with your employees, about variations of leave, work-life balance and terms & conditions. And a separate download with all information on the NOW fund (for dutch companies).

Thank you. You can download the documents by clicking on the buttons below:

Corona Impact FAQ NOW Fund Information
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nooit meer feedbacktraining 

Werkprofessor

|

February 1, 2021

Effectievere teams, meer omzet en minder kosten allemaal te bereiken met slechts een kleine aanpassing. Elkaar aanspreken, dat is alles. Dan is die gepland feedbacktraining ook niet meer nodig, scheelt weer. Hoe dat moet? Bedrijfskundige en teamcoach Gytha Heins is te gast in de Werkprofessor om ons dat te vertellen.

Luister naar:

Nooit meer feedbacktraining 

Gytha schreef het boek ‘Aanspreken, gewoon doen!’ op basis van vijfhonderd wetenschappelijke artikelen en haar eigen onderzoek onder tal van ondernemers. Het boek is een leidraad om daadwerkelijk tot aanspreken te komen, want zo makkelijk is dat nog niet in de realiteit.

Waarom we het zo moeilijk vinden

“Vanuit de biologie en psychologie blijkt dat we een aantal menselijk instincten hebben die ons tegenhouden om elkaar aan te spreken” legt Gytha uit. We laten ons meer leiden door angst dan door bewustzijn en zijn risicomijdend. Luister het hele verhaal in de podcast om te begrijpen hoe dit eraan toe gaat op de werkvloer.

Hoe we het dan toch gaan doen

In de podcast leg Gytha uit wat we concreet zullen moeten gaan aanpassen. De belangrijkste tip: “gewoon doen!”, het klinkt simpel, maar dat is het niet. Aan de hand van praktische tips om te leren aanspreken, maar ook om aangesproken te worden, worden we meegenomen richting het uiteindelijke doel: effectievere teams, meer omzet en minder kosten.

Links

Meer over Gytha Heins

Het boek ‘Aanspreken, gewoon doen!’ van Gytha Heins

The culture code die besproken wordt in de podcast

Harvard Business Review podcast met Amy Edmondson over veiligheid op de werkvloer

Contact

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Alle afleveringen

Subscribe to Wendy's weekly podcast on BNR

We know so much about human behavior, but we barely use this knowledge while we work. This is a missed opportunity. In The Workprofessor, made by the Dutch Business News Radio & Wendy van Ierschot, new scientific research on human behavior is discussed in a lively dialogue with the expert & an entrepreneur. (Podcast is in Dutch)

BNR
Spotify
Apple Podcast
A results-driven approach