Corona Downloads

Download our FAQ & NOW FUND INFORMATION

Corona Downloads

Download our FAQ about what and how to communicate with your employees, about variations of leave, work-life balance and terms & conditions. And a separate download with all information on the NOW fund (for dutch companies).

Thank you. You can download the documents by clicking on the buttons below:

Corona Impact FAQ NOW Fund Information
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Leiderschap is wél de oplossing voor kansenongelijkheid

Werkprofessor

|

October 25, 2021

‍Dat kansenongelijkheid binnen organisaties bestaat is ondertussen geen discussiepunt meer, het is zelfs wetenschappelijk onderbouwd dat inclusiviteit meer creativiteit en de overlevingskansen van een bedrijf vergroten. Dit was motivatie voor Marian Spier die op haar manier de wereld probeert te veranderen.

Luister naar:

Leiderschap is wél de oplossing voor kansenongelijkheid

Marian Spier is ondernemer en ceo/founder van TEDxAmsterdamWomen. Marian zit in de Raden van toezicht van onder meer de Joop van den Ende Foundation en het Van Gogh Museum. Marian is expert op het gebied van inclusie en diversiteit & kansenongelijkheid binnen organisaties, leiderschap en rolmodellen. Daarnaast schreef ze het boek ‘Impact’ waarmee ze levenslessen deelt en vertelt over leiderschap, ondernemerschap en kansenongelijkheid. 


De juiste aanpak

Marian vertelt “als we het hebben over kansenongelijkheid, inclusiviteit en diversiteit hebben wij het vaak over recruiters die zeggen ‘wij zijn opzoek naar talent’. Maar als je het talent niet de ruimte geeft om zich te ontwikkelen, dan bereik je de groep mensen die je wil bereiken niet”. Zorg ervoor dat je stil staat bij de belangen van je doelgroep en voer deze door. Marian legt uit.


Impact maak je zo

Het boek van Marian ‘impact’ bevat zeven lessen over persoonlijk en zakelijk leiderschap. Benieuwd welke lessen dit zijn en hoe je deze zelf kan herkennen en toepassen? Hoe bepaal je als bedrijf je koers en hoe hou je je koers vast? Luister nu naar de nieuwste episode en je krijg antwoord op je vragen.


Links

Meer over Marian Spier


Over haar boek Impact


Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com 

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op https://www.linkedin.com/company/viepeople/.Alle afleveringen

Subscribe to Wendy's weekly podcast on BNR

We know so much about human behavior, but we barely use this knowledge while we work. This is a missed opportunity. In The Workprofessor, made by the Dutch Business News Radio & Wendy van Ierschot, new scientific research on human behavior is discussed in a lively dialogue with the expert & an entrepreneur. (Podcast is in Dutch)

BNR
Spotify
Apple Podcast
A results-driven approach