Corona Downloads

Download our FAQ & NOW FUND INFORMATION

Corona Downloads

Download our FAQ about what and how to communicate with your employees, about variations of leave, work-life balance and terms & conditions. And a separate download with all information on the NOW fund (for dutch companies).

Thank you. You can download the documents by clicking on the buttons below:

Corona Impact FAQ NOW Fund Information
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Design things that make sense

Werkprofessor

|

May 25, 2021

Technologische innovaties die goed werken en een grote impact maken zijn gemakkelijk te herkennen maar heel uitdagend om te creëren. Het is al een hele uitdaging op zich om met briljante ideeën te komen, maar de vertaalslag maken naar een succesvolle product blijkt een nog grotere uitdaging. Prof. ir. Deborah Nas. vertelt ons in deze episode van de podcast over de Tech innovators Guide die ze schreef.

Luister naar:

Design things that make sense

Deborah werkt als professor in strategic design for Technology-based innovation aan de TU Delft en werkt daarnaast samen met grote bedrijven en startups aan innovaties. Recentelijk schreef zij het boek: Design things that make sense: Tech. innovators Guide

Betere tech producten

Deborah hield zich al een tijdje al bezig met de ultieme samenwerking tussen de wetenschap en het bedrijfsleven. Voorbeelden van producten waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën zijn de slimme thermostaat, elektrische voertuigen, apps met artificial intelligence en volledige smart home oplossingen. Met haar pas uitgebrachte boek wil zij innovatieteams helpen om betere tech producten zoals deze te ontwikkelen.

Innovaties in de praktijk

Voor zowel start-ups die kampen met beperkte middelen als scale-ups die zijn middelen heel doordacht in moet zetten, zijn er veel uitdagingen op het gebied van technologische innovaties. Ben jij benieuwd hoe jij deze nieuwe technologieën in kan zetten, wat innovatieteams nu gebruiken, waarom technologiegedreven innovatie zo lastig is en hoe jij de vertaalslag maakt naar klantgerichte innovatie die begrijpelijk is voor iedereen? Luister naar deze aflevering van de Werkprofessor waarin Prof. ir. Deborah Nas antwoord geeft op deze vragen en maak kans om dit inspirerende boek te winnen!

Links

Meer over Deborah Nas

Het boek “Design things that make sense”

 

Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com 

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op LinkedIn.


Alle afleveringen

Subscribe to Wendy's weekly podcast on BNR

We know so much about human behavior, but we barely use this knowledge while we work. This is a missed opportunity. In The Workprofessor, made by the Dutch Business News Radio & Wendy van Ierschot, new scientific research on human behavior is discussed in a lively dialogue with the expert & an entrepreneur. (Podcast is in Dutch)

BNR
Spotify
Apple Podcast
A results-driven approach