Corona Downloads

Download our FAQ & NOW FUND INFORMATION

Corona Downloads

Download our FAQ about what and how to communicate with your employees, about variations of leave, work-life balance and terms & conditions. And a separate download with all information on the NOW fund (for dutch companies).

Thank you. You can download the documents by clicking on the buttons below:

Corona Impact FAQ NOW Fund Information
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Creatief schrijven, voor dummies en experts

Werkprofessor

|

July 26, 2021

Een goede copywriter schrijft commerciële teksten die het doel bereikt waar je de tekst voor schrijft. Meer verkoop, meer abonnees. Dat willen we allemaal wel. Het klinkt echter makkelijker dan het daadwerkelijk is. Roy Ishak schreef het boek “Creatief schrijven” en gelooft dat iedereen met zijn boek zelf een tekst kan creëren en dat nu al goede copywriters daar nog beter in kunnen worden. 

Luister naar:

Creatief schrijven, voor dummies en experts

Roy Ishak is een freelance copywriter. Hij genereerde meer dan 70 miljoen euro voor zijn opdrachtgevers, werkte jarenlang voor Traffic Builders BV, bediende een recordaantal klanten (ruim 500 in 5 jaar) en biedt de hoogst beoordeelde (!) cursus Copywriting van Nederland (9,5) aan. Hij werd daarmee vier jaar op rij ‘de beste opleider van Nederland’ en zijn boek creatief schrijven voor copywriters stond stond nummer 2 in managementboek.nl lijst.

Het creatieve schrijfproces

Ben jij zelf copywriter of vind je het leuk om te schrijven en gaat het neerzetten van een pakkende tekst af en toe stroef? Roy vertelt: “Wat je vaak merkt is dat mensen vaak verwijzen naar grote bekende voorbeelden. Je bent dan een verzamelaar in plaats van iemand die zelf teksten creëert”. Creatief schrijven, hoe doe je dat nou en wat is de juiste manier van werken? Roy geeft aan welke stappen hiervoor nodig zijn.

De juiste omgeving

“Als iemand hard aan het tikken is zal diegene het wel druk hebben, maar een creatieveling is pas druk wanneer hij volledig ontspannen is.” Wat de invloed van prikkels, afleidingen, mentale en fysieke omgeving is voor creatievelingen is voor managers soms lastig te begrijpen. Waar moet je nu op letten als je een copywriter wil aannemen? Roy vertelt.


Links
Over Roy Ishak

Het boek van Roy: Creatief schrijven


Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op https://www.linkedin.com/company/viepeople/.Alle afleveringen

Subscribe to Wendy's weekly podcast on BNR

We know so much about human behavior, but we barely use this knowledge while we work. This is a missed opportunity. In The Workprofessor, made by the Dutch Business News Radio & Wendy van Ierschot, new scientific research on human behavior is discussed in a lively dialogue with the expert & an entrepreneur. (Podcast is in Dutch)

BNR
Spotify
Apple Podcast
A results-driven approach