Corona Downloads

Download our FAQ & NOW FUND INFORMATION

Corona Downloads

Download our FAQ about what and how to communicate with your employees, about variations of leave, work-life balance and terms & conditions. And a separate download with all information on the NOW fund (for dutch companies).

Thank you. You can download the documents by clicking on the buttons below:

Corona Impact FAQ NOW Fund Information
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kerstpakketten die wél werken

HR Operations

|

December 17, 2020

December 18, 2020

Tja in 2020 zijn de kerstpakketten sowieso een beetje tragisch, hoeveel borrelboxen en cadeautjes heb je al ontvangen? Sommigen niks, anderen iedere week één. Maar voor ons staat bovenaan: het geven van aandacht en iets waar je team wat aan heeft (geen troep die we morgen linea recta naar de kringloopwinkel brengen). Steun een goed doel, laat duurzame pakketten samenstellen of koop champagneflessen om goed het nieuwe jaar in te knallen. En bovenal: laat voelen dat je trots bent op jouw collega’s. Doe er een kaartje bij met een persoonlijke tekst en stuur een extra attentie mee voor de partner. Als de partner niet achter het werk staat, zeggen medewerkers eerder op. Vertroetel dus ook een beetje dat gezin, nu er geen mogelijkheid is voor een gezellig get-together.

Tot slot: luister in de kerstvakantie eens naar een paar van onze BNR podcasts van de werkprofessor. Wetenschappelijke inzichten die je direct op je werk kan toepassen.

Op een gezond en veel beter 2021!

Share this article

Want bi weekly inspiration?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Continue reading

Make it work

Wondering if VIE fits your company? Contact us and we'll be happy to show you.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.